plus size, store piger og tykke lår.

Glæden omkring den kommende weekend!

Weekend!

Et ord som, som regel sætter gang i en masse glædes udbrud verdenen over!

Men for mit vedkommende denne gang, så er jeg helt oppe og ringe denne gang omkring weekenden! 🙂 🙂 (kan det ikke bare blive fredag nu? PLEASE???)

På fredag skal jeg til jobsamtale med Ikea(wuhuuuuu) og lørdag skal jeg til min fætters fødselsdag også slutter lørdagen ellers af med overnatning i skoven!(Ja I læste rigtigt, overnatning i skoven) Jeg skal til rollespil, som jeg ellers gør en gang om måneden hvis det ellers passer ind i mine weekender! Jeg glæder mig til at komme ud til dem jeg kalder for min ekstra familie, Roulerne! Jeg elsker at bruge min tid sammen med alle de her skønne mennesker, som er lige så skøre som mig! De fylder mig med glæde, smil og kærlighed, men udover det så er de en kæmpe støtte i forhold til mit vægttab som jeg går igennem!

Jeg kan næsten ikke lade være med at løbe rundt i cirkler når jeg når dagene op til skoven, fordi at jeg ved bare at der kommer til at ske skøre og mærkelige ting – hvilket altid gør det endnu sjovere! – Men nogle vil nok tænke, åh ‘rollespil’ er det ikke ret nørdet? JO! det er det! Men hvad så? jeg er da ligeglad, det gør mig glad, det gør andre glade, er det ikke det vigtigste? Vi for brugt vores fantasi, vores energi også skaber vi venskaber for livet <3 Nogle af de mennesker der har de største pladser i mit hjerte, dem kan man finde ude i skoven i denne weekend. Venskaberne, minderne, oplevelserne, vores grin og tårer er dem der bringer mig tilbage til skoven hver gang, kan man sige at mit hjerte har slået rødder? – For det tror jeg at det har <3

 

weekend-11

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

plus size, store piger og tykke lår.