Følelser.. u censureret...

Status på livet…?

Status på livet pt.. Puha, det er en del at skrive om, så håber, at I kan tage en god mundfuld!

Jeg undskylder, at jeg har været fraværende og det har været i så lang tid, så nu bliver jeg bedre til, at skrive til jer skønne mennesker!

Jeg er kommet tilbage i skolen efter mit praktik ophold i sfoen i 7 uger! Hvilket var en skøn tid, men også den tid hvor min depression pressede sin vej frem igen.. 🙁 Jeg er kommet nogenlunden oven på igen, men der er stadig hårde dage, og hårde nætter.. Men det er rart, at være blandt dem i min klasse igen, jeg kan virkelig mærke hvor meget jeg har savnet, at bruge min tid sammen med dem! Jeg er altid så glad når jeg møder ind i skolen og ser dem alle sammen! Aldrig før har jeg oplevet, at være i en klasse og føle mig så sikker på mig selv, det giver det vildeste boost!

Nå ja! nattelivet! hold da op! kan ikke huske hvornår jeg ikke var i byen på en fredags, hahah! Jeg er begyndt, at gå en del i byen og hygge mig, med både dem fra min klassen, men også med dem som jeg spiller rollespil med! Det er altid super hyggeligt og rigtig sjovt! Jeg har endnu, ikke haft en af, de der dårlige oplevelser i byen, hvilket jeg er super glad for!! 🙂

Det der famøse dating liv, er heller ikke eksisterende i mit liv.. Det er faktisk ret deprimerende, at tænke på.. ha.ha… For nogle få uger siden, mødte jeg en super sød fyr, som jeg s var faldet for, ret hurtigt(fucking dumt hvornår lærer du det Ida?) nå, men jeg fløj rundt på den lyserøde sky, men som altid gik mig godt, så vendte han 180 grader og blev til et røvhul! så nu er han fjernet fra diverse sociale hjemmesider og apps, så jeg undgår, at kunne se på noget at de ting han laver!.. Han er ude af mit liv, og får aldrig muligheden for, at komme ind i det igen!

Så det er bare ud på kødmarkedet igen og prøve lykken og se om, man måske er heldig, at måde en sød fyr, som kan acceptere mig for den jeg er? ville det ikke være super lækkert! jo fårsatan da!(ja jeg bannede lige! ha!)

 

Åh ja! så har jeg fået farvet lidt hår! ;)

Åh ja! så har jeg fået farvet lidt hår! 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følelser.. u censureret...